vineri, 1 mai 2015

Despre Bloguri



De ce miroase parfumul diferit pe prietenii tai decat pe tine?
Faptul ca un parfum miroase diferit de la persoana la persoana nu e ceva necunoscut. Dar stii ce anume determina acest lucru? Tipul de piele, dieta , medicatia ( cum ar fi antibioticele), stresul si temperatura corpului modifica in mod semnificativ mirosul.
Cum influenteaza tipul de piele mirosul parfumului?
Daca aveti pielea uscata, parfumul este absorbit rapid si, prin urmare, e nevoie sa-l aplicati mai des. In timp ce pe tenul gras parfumul persista mai mult si este mai intens, deoarece uleiul din pielea noastra dizolva moleculele de parfum și , prin urmare, parfumul persista mai mult.
De ce parfumul miroase diferit atunci cand este testat in parfumerie decat atunci cand este incercat la domiciliu?
Acest lucru se datoreaza faptului ca intensitatea mirosului depinde si de mediul inconjurator. In aer parfumul se amesteca cu alte parfumuri, la care se adauga si impactul aerului conditionat, precum si faptul  ca de obicei in parfumerii nu avem suficienta rabdare ca sa asteptam sa vedem cum evolueaza mirosul parfumului. Daca vrei sa aflii cum miroase cu adevarat parfumul care te intereseaza, recomandat este sa investesti intr-un esantion, care te va ajuta sa aflii daca parfumul este potrivit pentru tine. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu