miercuri, 3 februarie 2016

Bucuria celor mici, balansoarul colorat

Miscarea si jocul sunt specifice copilului, indiferent de familia din care provine, culoarea pielii sau tara in care s-a nascut.
Nevoia de miscare si de joaca ii ocupa cea mai mare parte a timpului atunci cand este in stare de veghe. Experienta de viata redusa, vulnerabilitatea la diferiti factori din mediul exterior si de cele mai multe ori lipsa unor deprinderi de autoservire, au generat nevoia de a utilize diferite accesorii care sa ii diversifice activitatea copilului mic.
            Dintre accesoriile cel mai des utilizate de parintii cu copii mici sunt si balansoarele. Aceste mici “minunatii” ale copilariei, ce pot fi utilizate din primele luni de viata pana cand copilul implineste 3 ani, pot fi folosite cu succes in interiorul incaperilor, pe terase sau in curti, dar pot fi transportate si in plimbarile cu copilul in natura, pentru momentele in care acesta oboseste sau chiar doarme putin in aer liber. Creatorii de balansoare pentru copii au conceput si realizat modele diversificate in colorit, in forma sau prin accesoriile din dotare. Intalnim astfel balansoare simple, pe structura metalica, cu sezutul realizat din material rezistent si foarte colorat, accesorizat cu centura de siguranta cu prindere in trei puncte. Dintre acestea putem aminti cateva modele: “Balansoar Elefant Sun Baby Orange”, „Balansoar Coccolle” cu dominanta cromatica albastru si gri, „Infant to Toddler Rainforest Friends Fisher-Price” si multe alte modele atractive prin functionalitate sau design.
            Intr-o alta categorie se inscriu balansoarele ce pot fi utilizate cu dublu scop: sezlong si balansoar. Functia de leganare se realizeaza prin impuls exterior atunci cand este necesar. Aceste modele au structura din metal vopsit in camp electrostatic si rezista la socuri mecanice. Suportul rezistent in care este asezat copilul asigura potitie comoda si ergonomica, fie in conditiile in care este intins, fie atunci cand spatarul este rabatat. Accesorizate cu centuri de siguranta, maner pentru transport sau agatarea unor jucarii colorate si unele modele cu copertina retractabila, aceste balansoare se bucura de un mare succes pe piata romaneasca. Dintre modelele cele mai solicitate de clienti amintim:” Balansoar Moni 2 in 1 Rocker Green” ce poate fi utilizat pana cand copilul are 14 kg, „Balansoar 2 in 1 New Rock in the Park”, cu un design personalizat, „Fotoliu Balansoar Baby Rocker Chill Out 3 in 1” ce dispune de spatar reglabil in trei pozitii, husa lavabila multicolora si pliere rapida pentru transport manual.
            Alte modele de balansoare au functia de vibratie si leganare care ajuta cu succes la linistirea celor mici in cazul unor puseuri de plans fara un motiv intemeiat. Dintre aceste modele de balansoare va putem sugera cateva modele:”Leagan Luxury cu vibratii si carusel muzical – bej” accesorizat cu suport pentru jucarii, buton pentru reglarea intensitatii melodiilor din cutiuta muzicala inclusa, dar si pentru alegerea tipului de vibratie dintre cele cinci variante posibile. Un alt model pe care il supunem atentiei celor interesati este „Sezlong balansoar cu vibratii Caretero Rancho Bej” cu un design special, elegant si o gama variata de acesorii si functii selectate cu ajutorul butoanelor aferente.
            Balansoarele pentru copii reprezinta o achizitie buna pentru familiile cu copii mici.

Citeste mai mult: Bucuria celor mici, balansoarul colorat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu